Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا پیمان جهانگیری سه شنبه در شورای آموزش و پرورش در فرمانداری این شهرستان افزود: طی سال های اخیر در زمینه اجرای طرح های متعدد آموزشی در شهرستان و توسعه اماکن آموزشی خدمات بسیار خوبی انجام شد و بیشترین حجم پروژه های آموزشی در سال های اخیر با نوسازی و یا بهسازی مدارس شهرستان به ویژه در مناطق روستایی تحقق یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به شرایط کنونی شیوع کرونا و لزوم برخورداری مدارس شهرستان از امکانات مخابراتی و ارتباطات، نیازمند توجه مسئولین مربوطه استانی هستیم ، دانش آموزان اندیمشکی از ظرفیت علمی و فرهنگی مطلوبی برخودار هستند و توسعه امکانات و تجهیزات ، بستر شکوفایی این استعدادها را فراهم می کند.
وی تصریح کرد: در این راستا طرح های متعددی در بخش مرکزی و الوار گرمسیری با همکاری نماینده شهرستان محقق شده و کیفیت اماکن آموزشی شهرستان طی سالهای اخیر متحول شده ولی مدیران اموزش و پرورش هم باید با نیازسنجی و پیگیری امور ، برای رفع دغدغه ها اقدام کنند. 
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان هم دراین نشست گفت: در اندیمشک به همت نماینده و فرماندار شهرستان بیشترین حجم پروژه را در حوزه فناوری داشته ایم.
علی صالح نساج با اشاره به نحوه کارکرد سامانه شاد افزود: ابتدا در زمینه سامانه شاد مشکلاتی بود اما با رفع موانع، استفاده از این سامانه الان مشکلات چندانی ندارد و از  روز اول راه اندازی  سامانه شاد ، اتصال برای دانش آموزان و معلمان رایگان بوده است.
وی با بیان لزوم ثبت آمار و اطلاعات مدیران در سامانه مذکور افزود:مدیران اطلاعات خود را ثبت نکرده بودند و این عدم تطبیق امار به این علت بوده که هنوز برخی مدیران مدرسه در سامانه شاد تعریف نشده اند.
وی گفت:هوشمند سازی مدارس از قبل از کرونا برنامه ریزی شده بود و با تلاش ادامه دارد که این پروژه در چند فاز برنامه ریزی شد، در مناطق روستایی که هرکدام از شبکه های تلفن همراه انتن دهد یک مودم و سیمکارت رایگان به کاربران داده می شود .
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان گفت:بیش از ۶ هزار مدرسه در استان برای هوشمندسازی تعیین شده که سه هزار و ۲۰۰ مدرسه روستایی  و ۳هزارتا مدرسه شهری هستند که مدارس شهری را مخابرات برای هماهنگی و انجام امور تماس میگیرند .
وی افزود: از تعداد مدارس روستایی هماطلاعات ۶۵۰ مدرسه، ناقص است که باید برای انجام امور هوشمندسازی، اطلاعات کامل و جامع در اختیار ما قرار گیرد.
مدیرکل مخابرات منطقه خوزستان هم  دراین نشست گفت:در بحث توسعه زیرساخت ها بعد از سیل ، ما موضوع توسعه فیبر نوری را در شهرستان و استان داشتیم که  از مجموع ۳۳۰ کیلومتری که در فاز اول برای پارسال طراحی شده بود بیش از ۱۱۰ کیلومتر آن در شهرستان اندیمشک اجرا شد،و بخش عمده این طرح در  سددز ، چمگلک ، ازادی و سد کرخه انجام شده است.

رحیم فلاح زاده  گفت: همه ارتباطات تلفن ثابت ، اینترنت و پوشش دهی تلفن های همراه در منطقه با تکمیل این فیبر نوری حل می شود که تلاش می کنیم این طرح ظرف مدت ۲۰ روز اینده محقق شود.
وی  با بیان اینکه ۶۸ دکل در شهرستان پوشش همراه اول را تامین می کنند افزود: تاالان ۵۳ مورد به نسل سه و چهار مجهز شدند در مجموع ، این اقدام ها بخش زیادی از دغدغه دانش آموزان و معلمان را پاسخ می دهند.
وی با اشاره به اتصال مدارس به Adsl گفت: در فاز اول در اندیمشک ۱۸۴ مدرسه به ما ابلاغ شد که ۱۵۰ مدرسه به این سیستم اتصال دارند و  ۲۲ مدرسه فاقد تلفن هستند که احتمالا در حاشیه شهر هستند و یا تلفن داشته و تخلیه شده اند.

برچسب‌ها مدارس اندیمشک دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس اندیمشک دانش آموزان مدارس اندیمشک دانش آموزان دانش آموزان سامانه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۴۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان

ایسنا/سمنان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از برپایی آیین اختتامیه دوره کشوری تربیت مربی مخابرات و ارتباطات رادیویی در استان سمنان خبر داد.

حسین درخشان ۱۴ اردیبهشت‌ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: در این دوره ۳۴ نفر از فراگیران از سراسر کشور با حضور اساتید مجرب کشور در سمنان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این دوره به مدت چهار روز برگزار شد ادامه داد: این دوره آموزشی هر روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در سمنان برگزار شد.

درخشان افزود: فراگیران حاضر در این دوره با سرفصل های، اصول و روشهای تدریس، شناخت بیسیم های دیجیتال، اصول مکالمه و کد و رمز ،معرفی تلفن های ماهواره ای، فنون کلاس داری، معرفی بیسیم های راه دور، انواع آنتن ها، سامانه های جهت یابی، آشنا شدند. 

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با اشاره به دربرگیری این دوره یادآوری کرد: در این دوره فراگیرانی از استان های مختلف کشور حضور داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • مرمت سیل بند کرخه شهرستان اندیمشک