Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه نظارتی بر تعلق گرفتن خطوط تلفن ثابت به افراد وجود دارد تا مثلا در یک واحد مسکونی با کاربری مسکونی بیش از ۲۰ خط تلفن ثابت داده نشود؟ افزود: طبق آخرین برنامه ریزی‌های معاونت امور مشتریان شرکت مخابرات، این تعداد خط اخیرا محدود شده است، چرا که خطوط براساس سامانه شاهکار داده می‌شود و چون در این سامانه بحث احراز هویت صورت می‌گیرد، میزان تخلفات را به شدت کاهش می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حتی در بحث تلفن‌های همگانی و کارت‌های تلفن همگانی نیز احراز هویت صورت می‌گیرد و اکنون در مقایسه با سال‌های قبل میزان و تعداد تخلفات کاهش پیدا کرده است و ما شکایت‌های مردمی از طریق سامانه ۲۰۲۱ و یا سامانه‌های بازرسی پیگیری می‌کنیم و این شکایات به صورت سیستمی پیگیری می‌شود. سلطانی گفت: براساس آخرین گزارشی که گرفتم تعداد خطوط واگذاری برای منازل مسکونی محدود شده است.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا برخی مواقع سامانه ۱۱۸ تلفن‌هایی از برخی شرکت‌ها را در اختیار مردم می‌گذارد که مجوز ندارند؟ افزود: میزان خطوط ما از نظر کمیت قابل توجه است و کنترل کردن سیستمی آن سخت است و در این بخش تغییر و تحولاتی هم صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: اما چون موضوع احراز هویت برای گرفتن خط عملیاتی شده است، چنانکه مثلا فرض کنید این خطوط گرفته شود و مشکلاتی هم برایش پیش بیاید و باید از آن جلوگیری شود و ما مکانیسم‌هایی را در ۱۱۸ طراحی کرده ایم که در اطلاع رسانی به مردم سوء استفاده صورت نگیرد، اما در هر حال نقطه کلیدی ما برای این که بتوانیم جلوی این تخلفات را بگیریم بحث احراز هویت است.

محدودیت شرکت مخابرات، زمینه ساز آسیب به صنعت آی سی تی

سلطانی در بخش دیگری از سخنانش توسعه صنعت آی سی تی را موجب پیشرفت کشور خواند و گفت: شرکت مخابرات ایران بخشی از این صنعت است و اگر این شرکت پویا و منابع خوبی در اختیار داشته باشد می‌تواند این صنعت را راه بیاندازد، اما اگر شرکت مخابرات محدود باشد و نتواند نقش خود را درست ایفا کند نه تنها شرکت مخابرات و مردم آسیب می‌بینند بلکه صنعت آی سی تی هم آسیب می‌بیند.

وی افزود: اکنون کارخانه‌های تولیدکننده فیبر و کابل باید تولیدات خودشان را به شرکت مخابرات بفروشند و شرکت مخابرات هم باید توانایی خرید اجناس آن‌ها را داشته باشد، اما اگر شرکت مخابرات توان خرید از کارخانه‌های تولید کابل را نداشته باشد چه اتفاقی می‌افتد؟ وقتی که ما در مورد این صنعت سیاست گذاری می‌کنیم باید به گونه‌ای عمل کنیم تا همه بازیگران آن به حرکت دربیایند.

سلطانی افزود: جدای از کارخانه‌های تولید کابل و فیبر نوری ما با شرکت‌های دانش بنیان و دیگر شرکت‌هایی مواجهیم که تولید می‌کنند و می‌خواهند تولیداتشان را به فروش برسانند و اگر شرکت مخابرات منابعی برای خرید نداشته باشد هم مردم ضرر می‌کنند و هم شرکت‌ها زمین می‌خوردند، که اکنون این اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به این که تعداد زیادی از پیمانکاران و تولیدکنندگان از شرکت مخابرات مطالبه دارند افزود: اگر چه ما در این سه ماه مشکلات بخشی از آن‌ها را حل کرده ایم، اما باید در سال ۱۴۰۰ با منابعی که پیش بینی کرده ایم بتوانیم حرکتی اساسی ایجاد کنیم.

محاسبه تعرفه اینترنت چگونه است؟

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تعرفه تلفن ثابت چند سال است که تغییر نکرده است؟ گفت: به عبارتی ۱۷ سال و به عبارتی دیگر ۱۲ سال. تعرفه‌ها دو نوع است یکی مربوط به مشترکان خانگی و دیگری تعرفه تجاری است و ما اکنون در ایستگاه‌های مخابراتی به شرکت‌های اپراتوری، فضا، مکان و دکل می‌دهیم و برق دی سی در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی گفت: برقی که اکنون از برق منطقه‌ای می‌خریم با قیمت سال ۹۹ است، اما فروش ما به شرکت‌ها براساس تعرفه سال ۹۵ است و ما ۱۵ مورد از این موارد داریم که مکاتبه و پیگیری هم کرده‌ایم و سازمان تنظیم مقررات تاکنون تغییری اعمال نکرده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: مثلا قیمت سیم تلفن (سیم رانژه) حدود ۱۰ تا ۱۵ برابر شده است، اما در تعرفه برای یک رانژه هزار تومان در تعرفه مصوب شده است در صورتی که اکنون وقتی بخواهیم برای یک ام دی اف بزرگ از یک ترمینال تا ترمینال دیگر ارتباط برقرار کنیم نیاز به ۱۰ تا ۱۵ متر سیم رانژه داریم.

سلطانی در این میان به این موضوع هم اشاره داشت که بخش دیگری از تعرفه‌ها، تعرفه تجاری است که راحت می‌توان مشکلات این بخش را حل کرد و هیچ اثر مستقیمی روی مردم نمی‌گذارد.

وی درباره تلفن ثابت و نگهداری آن افزود: ما وقتی می‌خواهیم مثلا به یک مجتمع مسکونی تلفن بدهیم از زیرساخت تا کانال و فیبر نوری و سوییچ و ترمینال‌هایی که باید نصب شود باید هزینه کنیم، اما براساس تعرفه‌ای که از ۷ سال پیش تاکنون تغییری نکرده است فقط ۲۰۰ هزار تومان بابت حق انشعاب اخذ کرده است و اصلا هیچ سودی برای شرکت ندارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: ما وقتی یک خط تلفن را برای یک شرکت می‌بریم آن را باید نگهداری کنیم حالا چه مشترک کارکرد داشته باشد چه نداشته باشد.

برای نگهداری خطوط‌ و نوسازی آن نیاز به منابع داریم

سلطانی افزود: حرف ما این است که ما برای نگهداری خطوط‌ و همچنین نوسازی آن نیاز به منابع داریم و ما هر ۵ سال یکبار باید باطری‌هایمان را تعویض و هر چند سال یکبار دیزل‌ها و یکسوکننده‌ها را تعمیر کنیم که نیازمند منابع برای تحقق این امر هستیم. وی اضافه کرد: سازمان تنظیم مقررات و شورای رقابت خودشان قبول دارند که باید تعرفه‌های ما تغییر کند چرا که ما با اسناد و مدارک متقن صحبت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پایان بیان داشت: اگر منابع ورودی شرکت مخابرات برای نگهداری شبکه به هم بخورد تعادل در بخش‌های دیگر هم به هم می‌خورد و ما اکنون در برخی نقاط و شهر‌ها وقتی به هر علتی با قطعی برق مواجه می‌شویم ارتباط قطع می‌شود چرا که ما باید باطری‌هایمان را هر ۵ سال عوض کنیم که نکرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

بیشتر بخوانید

ارتقا ۱۳۴ سایت شهری و ۹۲ سایت روستا‌یی به اینترنت نسل سوم و چهارم در بوشهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت مخابرات تلفن ثابت احراز هویت تنظیم مقررات مدیرعامل شرکت مخابرات ایران احراز هویت تلفن ثابت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۶۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نفت،  مهدی حیدری با همراهی مدیران و رؤسای ستادی و عملیاتی به‌منظور حل مشکلات و چالش‌های راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار چشمه‌خوش، کارخانه گاز و گاز مایع ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ از این پروژه‌ها بازدید کرد.

وی در بازدید از پروژه‌های توسعه‌ای غرب کشور از نزدیک به بررسی مشکلات و موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها پرداخت و بر آمادگی این شرکت برای راه‌اندازی و افتتاح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و ایستگاه تقویت فشار تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در این بازدید با تأکید بر رفع موانع راه‌اندازی این پروژه‌ها و توجه به ضرورت‌های اقتصادی و محیط زیستی آنها به همکاری همه مدیریت‌ها و بخش‌های مختلف شرکت‌های نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب برای تسریع در راه‌اندازی آنها تا سفر رییس‌جمهور به استان ایلام اشاره کرد.

کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ با هدف جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت میدان‌های چشمه‌خوش، پایدار غرب، دهلران، دانان و آذر همچنین جلوگیری از سوزاندن گاز‌های همراه نفت احداث شده است و افزون بر سودآوری قابل توجه، آثار مثبت محیط زیستی فراوانی برای منطقه به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰