Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،‏ روز گذشته یکی از کارکنان سامانه ۲۰۲۰ مخابرات همدان ادعا کرد که ۲۸ نفر از کارکنان سامانه ۲۰۲۰ مخابرات همدان از کار بیکار شدند.

این سامانه مربوط به ارائه تمامی خدمات  اعلام خرابی، بخش دیتا و پشتیبانی تلفن ثابت است.

یکی از اپراتورهای سامانه ۲۰۲۰ همدان که از اول خرداد ماه از کار بیکار شده است، گفت: متاسفانه از ۳۱ اردیبهشت ماه ۲۸ نفر از کارکنان پاسخگویی ۲۰۲۰ استان همدان تعدیل نیرو شد و همه ما بیکار شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادعا کرد: پاسخگویی اینترنت ۲۰۲۰ همدان را به علت بی‌مدیریتی مدیرعامل مخابرات همدان، به استان تبریز تحویل دادند.

این آقای از کار بیکار شده که تمایلی به انتشار نامش ندارد، اظهار داشت: سوال بنده از مسئولان این است که چرا باید پاسخگویی ۲۰۲۰ همدان را پشتیبان‌های تبریز جواب دهند و ۳۰ نفر کارکنان بومی همدان بیکار شود.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه اعتراض همکاران ما هم به جایی نرسید، تصریح کرد: در این وضعیت اقتصادی، خانه‌نشین و بیکار شده‌ایم.

این فرد با بیان اینکه حتی حقوق اردیبهشت ماه ما را هم پرداخت نکردند، تصریح کرد: بیشتر همکارانم که از بیکار شدند متاهل بوده و از نظر معیشتی در سختی هستند.

وی افزود: در حال حاضر کاملا بیکار و خانه‌نشین هستیم و کار جدیدی هم در بخش‌های دیگر به ما پیشنهاد نشده است.

این فرد با تاکید بر اینکه بیشتر نیروهای ۲۰۲۰ دارای مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس بودند، اظهار داشت: مخابرات همدان هیچ مسئولتی درباره ما قبول نمی‌کند.

وی با بیان اینکه از ابتدای خرداد ماه ما بیکار و خانه نشین هستیم، گفت: اما تعدادی از همکارانمان که از فرزندان کارکنان مخابرات بودند در بخش دیگری به کار گیری شدند.

محمد علی گرزین، مدیرعامل مخابرات استان همدان در این زمینه گفت: هیچ تعدیل نیرویی انجام نگرفته است.

وی با این ادعا که هیچ یک از کارکنان سامانه ۲۰۲ از کار بیکار نشده‌اند، تصریح کرد: بروید جواب سوال‌هایتان را از کسی که این خبر را به شما داده بگیرید.

مدیرعامل مخابرات استان همدان با بیان اینکه نیروها قرار است در جای دیگری مشغول به کار شوند، عنوان کرد: قرار است برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

گرزین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا حقوق اردیبهشت افراد بیکار شده تاکنون پرداخت نشده است، گفت: قرار است در آینده پرداخت شود.

ظاهر پورمجاهد، معاون اقتصادی استاندار همدان نیز درباره بیکاری کارکنان ۲۰۲۰ مخابرات‌ گفت: در جریان این موضوع هستم و با مدیرعامل مخابرات استان مذاکراتی شده است.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس جلساتی که داشتیم قرار شد نهایت پیگیری را برای برگشت افراد داشته باشند تصریح کرد: افراد بیکار شده تا موقع تعیین تکلیف می‌توانند از صندوق بیمه بیکاری استفاده کنند.

معاون هماهنگی‌ امور اقتصادی استانداری افزود: پیگیری حقوق افراد بیکار شده باید از طریق اداره کل تعاون وکار را دنبال شود.

علی‌رغم ادعای مدیرعامل مخابرات همدان مبنی بر اینکه کارکنان ۲۰۲۰ در حال گذراندن دوره آموزشی هستند، یکی از افراد از کار بیکار شده این سامانه گفت که در حال حاضر هیچ آموزشی برای کارکنان بیکار شده ارائه نمی‌شود و همگی خانه‌نشین هستند. 

کد خبر 689772 برچسب‌ها استان همدان مخابرات استاندار- دولت خبر ویژه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان مخابرات استاندار دولت خبر ویژه مدیرعامل مخابرات مخابرات همدان مخابرات استان کار بیکار استان همدان بیکار شده خانه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج